SELSKABSMENUER

Ønsker du at afholde et selskab hos os på Liniepavillonen, bruger du blot vores kontakt funktion her på siden. Herunder ser du vores bud på nogle menuer til forskellige anledninger, men tøv ikke med at kontakte os hvis du ønsker en skræddersyet menu. Vi kan klare det meste!

Liniens julefrokost buffet (traditionel)

289,- pr. person (minimum 12 personer)

Årets julemenu på Linien består af:

Det kolde:
Hjemmebagt rugbrød
Marinede sild og hjemmelavet karrysalat
Koldrøget laks med hjemmelavet rævesauce
Kogte økologiske æg med håndpillede rejer og hjemmelavet mayo
Kålsalat med tørrede bær

Det lune:
Pandestegte fiskefileter med hjemmelavet remoulade
Hjemmelavet tartelet skaller med høns i asparges
Flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Rosastegt andebryst med sprødt skind
Liniens signatur sauce
Brune kartofler
Hvide kartofler vendt i smør og persille

Dessert:

Ris a la mande med kirsebær sauce
Chokolade kage med chokolade mousse

Den alternernative julefrokost (tallerken anretninger)

379,- pr. person - min. 20 personer


Forret:

Røget laksetatar med rødløg, fynsk rygeost og friske æbler - hertil hjemmelavet surdejsbrød

Mellemret:

Hjemmelavet tartelet skal med høns i asparges

Hovedret:

Rosastegt oksefilet serveret på bund af rodfrugter og karamelliseret løgpuré - hertil stegte kartofler vendt i urter og nedkogt glace

Dessert:

Ris a lá mande med kirsebær sauce


SELSKABSMENU A

299,- pr. person min. 25 personer

Helstegt pattegris

Buffet:
Hjemmebagt brød, Liniens hjemmelavede coleslaw, tomatsalat m. basilikum, mac and cheese, fløde kartofler, ovnstegte kartofler m. hakkede urter, salat m. årstidens grønt, kraftig glace

Dessert:
Frisk frugt med hjemmelavet vanilje is


SELSKABSMENU B

339,- pr. person min. 12 personer

Forret - Serveres på tallerken
Røget laks - sprøde rugbrødchips - dild - syrnet fløde

Hovedret - Serveres på tallerken
Svinebryst braiseret i æblemost og stegt af – blomkåls puré smagt til m. brunet smør - gulerødder bagt med estragon – kartoffel fondant - krydret kalve sky

Dessert - Serveres på tallerken
Frisk frugt med hjemmelavet vanilje is


SELSKABSMENU C

419,- pr. person min. 12 personer

Forret - Serveres på tallerken
Røget laks - sprøde rugbrødchips - dild - syrnet fløde

Mellemret - Serveres på tallerken
Okse carpaccio - salater - gammel knas - nødder

Hovedret - Serveres på delefade
Rosastegt oksefilet af okse fra uruguay – frilands kylling m. sprødt skind - kartoffel fondant - smørstegte kartofler vendt m. persille - 2 slags grønt - hjemmelavet bearnaise - krydret kalve sky

Dessert - Serveres på tallerken
Gateau marcel – frisk frugt og hjemmelavet vanilje is


TILKØB

Tilkøb fri vand/øl vin (3 timer) ad libitum 279,- pr person
Kaffe/The 39,- pr person

Natmad 79,- pr person
Hotdogs med hjemmelavet tilbehør
Asparges suppe med hjemmebagt brød
Chili con carne m. creme fraiche
Pølsebord med hjemmebagt brød og dyppelse


Navn *
Navn
Dato
Dato
Menu *